oncontextmenu="return false"

Fina flickor röker inte

Wake up in the morning feeling like P Diddy. Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack. I'm talking about everybody getting crunk, crunk. Boys tryin' to touch my junk, junk. Gonna smack him if he getting too drunk, drunk.

Min hemmakväll blev aldrig verklig. Det fanns en hel del annat som lyste upp istället. Det blev en runda till Backa för att dra på en hemmafest, som egentligen inte alls var så rolig. Elitens bönder hade nått toppen, och det kan jag säga direkt, inget för mig. Kvällen blev en aning jobbig och sarkastisk. Men med min flaska rosé kände jag mig helt fel. Öl drickandet var inget stiligt, det var bara en has med bönder som försökte stila sig med att berätta sin historia om hur jobbigt just de har det, om de inte dricker. När jag går på fest, vill jag helst inte höra om våldtäkter, misshandel, sexmissbruk eller tablettmissbruk. Im sorry, men jag går ut för att ha kul, inte för att ni skall ha en psykolog. Festen styrde sedan upp sig utav att vissa lekte dinosaurier. Då tänker man, när fan går min buss hem? Vad i helvete är jag? Nej, det var ingen höjdarfest om jag får säga så, hoppas min lördags kväll blir bättre idag. För ingen mer bonnefest för min del, de får allt hålla sig till sina egna hemmafester. 
Nu för mig blir det en rejäl kost och sedan att gå ut och gå en promenad så man kommer på fötter igen, efter fredagens freak. Peace!

Kommentarer
Postat av: XOXO, LANAH

Sv: Vad roligt att du vill vara med och tävla! Önskar dig lycka till :)

2010-10-23 @ 16:11:02
URL: http://lanahs.se
Postat av: XOXO, LANAH

Dagens blogg vinnarna är nu utsedda här http://lanahs.blogg.se/2010/october/dagens-blogg-vinnare-3.html#comment :) Var gärna med fler gånger!

2010-10-23 @ 17:49:55
URL: http://lanahs.se
Postat av: ALICE

Fin blogg, följer lätt! :)

2010-10-23 @ 18:03:42
URL: http://aliiceviktoria.blogg.se/
Postat av: J I L L I Z

sv: Taack :D hihi vad gör du då? :D

2010-10-23 @ 20:12:15
URL: http://jilliz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0